Mookids sirkus Puzzle

Pondok Description:

Fitur: 100% bahan Eco ramah-Kasalametan non-toksik lukisan permukaan pretend Toys muter pikeun mere ilham urutan OEM calakan nak urang geus tampi Mookids Toys Co. ieu lokasina di Ningbo Chian, nu boga kakuatan tina geografi, komunikasi. parusahaan urang husus di Toys barudak jeung produk orok. Urang bagikeun faktor nguntungkeun kawas produk, harga, pamasaran kami nyadiakeun anjeun teu ngan leuwih pilihan sarta waktu pangiriman pondok, tapi ogé produk hadé kalawan harga nu lumrah ogé kami tulus w ...


  • Bahan: Kai, lapis
  • Tempat Asal: Cina (Daratan)
  • Packing: Warna Box
  • Sertipikat: EN71
  • Brand Nami: MOOKIDS
  • MOQ: 1.000 susunan
  • Pangiriman: 45 poé
  • jéntré produk

    Production Process

    Tags produk

    Fitur:

    bahan 100% Eco ramah-

    Kasalametan non-toksik lukisan permukaan

    Pretend Toys muter pikeun mere ilham nak urang calakan

    urutan OEM geus tampi

    Mookids Toys Co. ieu lokasina di Ningbo Chian, nu boga kakuatan tina geografi, komunikasi.

    parusahaan urang husus di Toys barudak jeung produk orok. Urang bagikeun faktor nguntungkeun kawas produk, harga, pamasaran

    Urang nyadiakeun anjeun teu ngan leuwih pilihan sarta waktu pangiriman pondok, tapi produk ogé hadé kalawan harga nu lumrah ogé

    Urang tulus ngabagéakeun anjeun didatangan parusahaan urang di www. mookidstoy .com na ngabahas bisnis, pilari maju ka numuwuhkeun hubungan bisnis istilah lila saling.

    Beech Kai Baby atikan kai Blok

    produk utama:

    1, Toys atikan: block kai, teka kai, kids kaulinan Kaulinan, easel, Toys manik, abacus, sapédah kasaimbangan, Toys orok, Toys wahana, mobil kai, karéta kaulinan, kaulinan pesawat, rokét kai, Toys musik.

    2, AIDS Ngajar: bahan Montessori, Froebel, sarta bahan ajar sejenna.

    3, pretend muter Toys: Toys pawon, dresser kaulinan, Toys jati, imah boneka kai, Toys sayur.

    4, Preschool Urug & tempat kaulinan: barudak ranjang, meja, korsi, méja, lomari, tempat kaulinan indoor na outdoor sarta Toys lianna.

    5, promosi Toys kado: yoyo kai, kendama, narik sapanjang Toys, jsb

    6, OEM / ODM bisnis is wilujeng sumping.

    Calakan atikan perangko ABC custom 3d teka DIY kaulinan Kooperatif Tipe Jigsaw kai teka

     

    ** istilah Trade: EXW, FOB, CNF, CIF
    ** Loading port: Ningbo / Shanghai
    ** kiriman: Ku laut, ku hawa, ku express
    ** istilah Pament: T / T 30% deposit saméméh produksi jeung 70% kasaimbangan ngalawan B / L salinan; 100% irrevocableL / C dina tetempoan; paypal; Persatuan urang Barat;
    ** waktos Sampel: approx 7-14days
    **Waktos pangiriman: 40-55 poé
    ** Rek Produk: Urang ngajamin konsumén produk nampi anu mumpuni. Mun sagala bagian rusak, PLS ngirim urang poto lengkep ku email, lajeng urang kirimkeun Anjeun Panggantian nurutkeun kaayaan sabenerna.
    ** Kumaha ngajaga hak-hak légal urang sanggeus gawé bareng anjeun?
    1. Signing nda, mayungan design anjeun sarta ulah ngajual ka batur; Pikeun pesenan badag, urang ogé
    2. satuju asup hiji perjangjian, nu urang ngan ngalakukeun produk keur parusahaan Anjeun.
    ** Teu di lingkungan bahan? Dupi anjeun nyadiakeun bahan FSC? Profésional sarta certificated bahan anu beneficially dicokot saprak 2008. Unggal bulan urang kirimkeuncet tumpak husus ka testings SGS. Urang ogé boga Labs kaamanan produk urang sorangan.
    FSC diwanohkeun ti 2010 jeung éta disadiakeun pikeun pasar Inggris. Ku kituna eta oge sadia keur

    ménta kalayan 10% Biaya tinggi tibatan commons.

    ** Dupi anjeun gaduh sababaraha konsumén di Amérika / Eropa? konsumén nu? customer kami téh sakuliah dunya bari Éropa jeung Amérika anu prioritas, kawas Disney,Udagan, Toys R, Hasbro di Amérika; Studio100, JMD, Metro, Pampers IKEA di Éropa,

    Kami geus salawasna mibanda hubungan bisnis sareng maranehna.

    dsfsef12sdfsfwefsdvfsvs fasdsefe safsefsfecsdf sdfdsfe80322155103


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Manufacture Order Notification Material Purchased Inspection Flat Plane Cutting
                   
    Sanding Punching & Slotting Transection ngagosok Thickness
                   
    Filling Ash White Body Inspection
    Oil (spray) Silk Screen
    Inspection Assemble
                   
    Delivery Warehousing Inspection Packing Inspection
    PS: ☆ means Key process,★ means Special process.

     

  • produk patali

    • Stasion seuneu
      Tambih deui

      Stasion seuneu

    • Ganda maén Agronomi Game
      Tambih deui

      Ganda maén Agronomi Game

    • Multi activity cube
      Tambih deui

      Multi activity cube

    • Cutting Breakfast Set
      Tambih deui

      Cutting Breakfast Set

    • jerapah gambang
      Tambih deui

      jerapah gambang

    • bebek Labyrinth
      Tambih deui

      bebek Labyrinth

    WhatsApp Online Chat !