Cutting Breakfast Set

Pondok Description:

This wooden play food set features a wooden knife and five pieces of sliceable fruit that can be cut into a total of 10 pieces! Held together with self-stick tabs, the food makes a fun and satisfying “CRUNCH” sound when sliced. With so many pieces, it’s also a great way to introduce counting and the concepts of part, whole, and fractions! Features: 100% Eco-friendly material Safety non-toxic surface painting Pretend play toys to inspire kid’s intelligent OEM order is ...


  • Bahan: Kai, lapis
  • Tempat Asal: Cina (Daratan)
  • Packing: Warna Box
  • Sertipikat: EN71
  • Brand Nami: MOOKIDS
  • MOQ: 1.000 susunan
  • Pangiriman: 45 poé
  • jéntré produk

    Production Process

    Tags produk

    This wooden play food set features a wooden knife and five pieces of sliceable fruit that can be cut into a total of 10 pieces! Held together with self-stick tabs, the food makes a fun and satisfying “CRUNCH” sound when sliced. With so many pieces, it’s also a great way to introduce counting and the concepts of part, whole, and fractions!

    Fitur:

    bahan 100% Eco ramah-

    Kasalametan non-toksik lukisan permukaan

    Pretend Toys muter pikeun mere ilham nak urang calakan

    urutan OEM geus tampi

    Mookids Toys Co. ieu lokasina di Ningbo Chian, nu boga kakuatan tina geografi, komunikasi.

    parusahaan urang husus di Toys barudak jeung produk orok. Urang bagikeun faktor nguntungkeun kawas produk, harga, pamasaran

    Urang nyadiakeun anjeun teu ngan leuwih pilihan sarta waktu pangiriman pondok, tapi produk ogé hadé kalawan harga nu lumrah ogé

    Urang tulus ngabagéakeun anjeun didatangan parusahaan urang di www. mookidstoy .com na ngabahas bisnis, pilari maju ka numuwuhkeun hubungan bisnis istilah lila saling

     

    Kauntungannana:

     

    1.Low MOQ

     

    2. katampa OEM

     

    Service 3.Good

     

    garansi 4. Quality:

     

    5.Fast & Pangiriman Murah

     

    Juara kami

     

    Kualitas & Service: it’d be our priority to provide our clients with great quality products and superior customer service.

     

    Gancang Diterangkeun Time: Arurang dedicated nyieun kali turnaround quickest tur dianggo pisan Hard pikeun mastikeun deadlines Anjeun.

     

    Harga Unbeatable: Urang terus narékahan pikeun manggihan cara ngurangan waragad produksi urang, ongkos angkot, jeung sajabana Tungtungna bisa meunang kauntungan tina eta.

     

    info pesenan umum

     

    Kami bungah nyadiakeun Anjeun ladenan pangalusna, jeung taliti difokuskeun produk urang. Kami ngalaman dina ngalayanan pasar AS, pasar Éropa sarta pasar Afrika, pasar Rusia. Mangga keur sadar yén kali kalungguhan gumantung kana barang husus sarta kuantitas item anjeun merlukeun. kasuksésan urang salawasna nangtukeun dina pamahaman tungtutan anjeun sarta trend produk na pamasaran urang.
    dsfsef12sdfsfwefsdvfsvs fasdsefe safsefsfecsdf sdfdsfe80322155103


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Manufacture Order Notification Material Purchased Inspection Flat Plane Cutting
                   
    Sanding Punching & Slotting Transection ngagosok Thickness
                   
    Filling Ash White Body Inspection
    Oil (spray) Silk Screen
    Inspection Assemble
                   
    Delivery Warehousing Inspection Packing Inspection
    PS: ☆ means Key process,★ means Special process.

     

  • produk patali

    • Cutting Vegetable Set
      Tambih deui

      Cutting Vegetable Set

    • Vegetable Basket
      Tambih deui

      Vegetable Basket

    • Cutting Fruit Set – Wooden Play Food
      Tambih deui

      Cutting Fruit Set – Wooden Play Food

    • Cutting Food-Vegetables
      Tambih deui

      Cutting Food-Vegetables

    • Cutting Vegetables- Wooden Play Food
      Tambih deui

      Cutting Vegetables- Wooden Play Food

    WhatsApp Online Chat !