Tentang Kami

 

Mookids  Toy Company, based in Ningbo, China, has been a wooden toys manufacturer and exporter since 2000. We are proud to design, produce and distribute a unique line of toy creations. Our products can be found in happy families, schools, gardens, amusement parks and around the world.

pabrik urang geus kahontal sertifikasi ICTI kaulinan publikasi International Association, ISO9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas, EU BSCI kontra sertifikasi tanggung jawab sosial jeung sertifikasi FSC. Bulan produk urang kaasup Toys atikan, imah boneka, karéta susunan, puzzles kai, instrumen musik, blok kai jeung sajabana Ka ngakibatkeun unggal budak & ngalamun amis, senang, impressive budak leutik anu kahayang pangalusna urang.

Sadaya produk urang anu dijieun kalawan kualitas ciri na perhatian ka jéntré papanggih tungtutan customer urang urang. Kami muka sangkan produk OEM nurutkeun rarancang konsumén '. Kalawan pangalaman euyeub jeung pangaweruh profésional dina Toys & karajinan, maka kami bakal méré Anjeun saran alus, nu nyieun produk Anjeun aman lulus sagala tés perlu jeung kudu jualan alus di pasar.


WhatsApp Online Chat !