Rreth nesh

 

Mookids  Toy Company, based in Ningbo, China, has been a wooden toys manufacturer and exporter since 2000. We are proud to design, produce and distribute a unique line of toy creations. Our products can be found in happy families, schools, gardens, amusement parks and around the world.

Fabrika jonë ka arritur certifikimin ICTI International Association Toy, ISO9001: 2008 sistemit të menaxhimit të cilësisë certifikimit, BSCI BE-ja kundër certifikimit përgjegjësi sociale dhe certifikimit FSC. Produkti ynë shkon përfshijnë lodra edukative, shtëpitë kukull, vendos tren, puzzles druri, instrumente muzikore, blloqe druri etj Për të çojë çdo djalë & vajzë e ëmbël, e lumtur, fëmijëria mbresëlënëse janë dëshirat tona më të mira.

Të gjitha prodhimet tona janë të prodhuara me cilësi karakteristike dhe vëmendje në detaje për të përmbushur kërkesat e konsumatorëve tonë. Ne jemi të hapur për të bërë produktet OEM sipas dizajnit konsumatorëve. Me përvojë të pasur dhe njohuri profesionale në lodra dhe Mjeshtëri, ne do t'ju japë sugjerim të mirë, të cilat e bëjnë produktet tuaj më të sigurt për të kaluar të gjitha testet e nevojshme dhe të shitjes të mirë në treg.


WhatsApp Online Chat !