Mookids Circus Puzzle

Short Description:

Fitur: 100% materi Eco-loropaken Safety non-beracun lukisan lumahing Pretend Toys muter kanggo inspirasi supaya OEM cerdas bocah kang wis ditampani Mookids Toys Co. dumunung ing Ningbo Chian, kang wis kaunggulan geografi, komunikasi. Our company specialized ing Toys anak lan produk baby. Kita bareng faktor sarujuk kaya produk, prices, marketing We sumber sampeyan ora mung liyane pilihanipun lan wektu pangiriman cendhek, nanging uga barang luwih ing rega cukup uga We Sincerely w ...


  • Material: Wood, Plywood
  • Panggonan Asal: China (Mainland)
  • Packing: Color Box
  • Certificate: EN71
  • Brand Name: MOOKIDS
  • MOQ: 1,000 set
  • Delivery: 45 dina
  • Detail produk

    Production Process

    Tags Product

    fitur:

    materi 100% Eco-loropaken

    Safety non-beracun lukisan lumahing

    Ndalang Toys muter kanggo inspirasi bocah kang pinter

    supaya OEM wis tampi

    Mookids Toys Co. dumunung ing Ningbo Chian, kang wis kaunggulan geografi, komunikasi.

    Our company specialized ing Toys anak lan produk baby. Kita bareng faktor sarujuk kaya produk, prices, marketing

    We sumber sampeyan ora mung liyane pilihanipun lan wektu pangiriman cendhek, nanging produk uga luwih ing rega cukup uga

    We Sincerely welcome kanggo ngunjungi perusahaan kita ing www. mookidstoy situs lan ngrembug bisnis, looking nerusake kanggo mbangun sesambetan bisnis long term karo saben liyane.

    Beech Kayu Baby Educational wooden Block

    produk utama:

    1, Toys Educational: pemblokiran kayu, teka-teki kayu, dicekel bocah dolanan game, easel, Toys manik, sempoa, bike imbangan, Toys baby, Toys kendaraan, mobil kayu, Sepur dolanan, dolanan bidang, roket kayu, Toys musik.

    2, aids Pengajaran: bahan Montessori, Froebel, lan bahan wulangan liyane.

    3, Pretend play Toys: Toys pawon, dresser dolanan, Toys Furnitur, house boneka kayu, Toys sayur-sayuran.

    4, Preschool Furniture & dolanan: anak amben, mejo, kursi, meja, lemari, dolanan njero ruangan ruangan lan lan Toys liyane.

    5, promosi Toys hadiah: yoyo kayu, kendama, narik bebarengan Toys, etc.

    6, OEM / ODM bisnis punika sambutan.

    Intelligent pendidikan prangko ABC adat 3d puzzle DIY dolanan jigsaw puzzle kayu

     

    ** Tembung Trade: EXW, FOB, CNF, CIF
    ** Loading port: Ningbo / Shanghai
    ** Kintunan: Miturut segara, dening online, dening Express
    ** Tembung Pament: T / T 30% simpenan sadurunge produksi lan 70% imbangan marang B / L salinan; 100% irrevocableL / C ing ngarsane; Paypal; Western Union;
    ** wektu Sample: kira-kira 7-14days
    ** wektu Delivery: 40-55 dina
    ** Warranty Product: We njamin pelanggan produk ditampa sing qualified. Yen bagean bejat, pls ngirim kita foto rinci dening email, banjur kita bakal ngirim sing ngganteni miturut kondisi nyata.
    ** Cara kanggo nglindhungi hak kita legal sawise nggarap sampeyan?
    1. Ndhaftar NDA, nglindhungi desain lan ora ngedol kanggo wong; Kanggo pesenan gedhe, kita uga
    2. setuju kanggo mlebu persetujuan, kang kita mung nindakake produk kanggo perusahaan.
    ** Ora lingkungan materi? Bisa sumber material FSC? Professional lan certificated materi sing beneficially dijupuk wiwit 2008. Saben sasi kita ngirimPaint kumpulan khusus kanggo testings SGS. Kita uga kudu labs safety produk kita dhewe.
    FSC dikenalake saka 2010 lan kasedhiya kanggo pasar UK. Dadi uga kasedhiya kanggo

    diwenehi karo 10% biaya dhuwur tinimbang commons.

    ** Apa sampeyan duwe sawetara pelanggan ing Amerika / Eropah? pelanggan kang? customer kita kabeh ndonya nalika Eropah lan Amerika prioritas, kaya Disney,Target, Toys R, Hasbro ing Amerika; Studio100, Jamaikan, METRO, Pampers IKEA ing Eropah,

    Kita tansah duwe bisnis sesambetan karo wong-wong mau.

    dsfsef12sdfsfwefsdvfsvs fasdsefe safsefsfecsdf sdfdsfe80322155103


  • Previous:
  • Next:

  • Manufacture Order Notification Material Purchased Inspection Flat Plane Cutting
                   
    Sanding Punching & Slotting Transection Polish Thickness
                   
    Filling Ash White Body Inspection
    Oil (spray) Silk Screen
    Inspection Assemble
                   
    Delivery Warehousing Inspection Packing Inspection
    PS: ☆ means Key process,★ means Special process.

     

  • PRODUCTS RELATED

    • Kantor Polisi
      More

      Kantor Polisi

    • Double Playing Fishing Game
      More

      Double Playing Fishing Game

    • Multi activity cube
      More

      Multi activity cube

    • Cutting Breakfast Set
      More

      Cutting Breakfast Set

    • Giraffe Gambang
      More

      Giraffe Gambang

    • Duck labyrinth
      More

      Duck labyrinth

    WhatsApp Online Chat !