Babagan awake dhewe

 

Mookids  Toy Company, based in Ningbo, China, has been a wooden toys manufacturer and exporter since 2000. We are proud to design, produce and distribute a unique line of toy creations. Our products can be found in happy families, schools, gardens, amusement parks and around the world.

pabrik kita wis ngrambah sertifikat ICTI Toy Association International, ISO9001: 2008 sertifikat sistem manajemen kualitas, EU BSCI counter sertifikat tanggung jawab sosial lan sertifikat FSC. kisaran asil kita kalebu Toys pendidikan, omahé boneka, Sepur set, teka-teki kayu, alat musik, pamblokiran kayu lsp mimpin saben boy & cah manis, seneng, nyengsemaken kanak-kanak iku paling wishes kita.

Kabeh produk kita sing diprodhuksi karo kualitas karakteristik lan manungsa waé kanggo rincian kanggo ketemu panjaluk customer kita. We sing mbukak kanggo nggawe produk OEM miturut rancangan pelanggan '. Karo pengalaman sugih lan kawruh profesional ing Toys & Kerajinan, kita bakal menehi saran apik, kang nggawe produk luwih aman kanggo pass kabeh tes perlu lan kudu sales apik ing pasar.


WhatsApp Online Chat !